Goda Vänner / Om goda vänner

Om goda vänner

Nyhet!
Äntligen är den här, det digitala magasinet Goda Vänner med fokus på mat, hälsa och livsstil.
Den kommer att komma ut med 7 nummer i år och innehåller härliga artiklar om olika träningsformer, lite recepttips samt spännande intervjuer. Vi kommer även att bjudas på en skola i Sociala medier i varje nummer för er som vill fördjupa er i konsten att socialisera mera. 

Är du medlem i SPF ingår magasinet i ditt medlemskap och lösenord får ni genom dem. Är du inte medlem i SPF men vill läsa Goda Vänner-magasinet kostar en helårsprenumeration 99 kr/år. Vill du prenumerera, kontakt Ulrika på mail eller på telefon: 0707-745409.

Tidningen hittar du här!

 

Äntligen en mötesplats om mat, hälsa och livsstil!
Goda Vänner är en mötesplats för den årsrika som vill läsa mer om mat, dryck, hälsa och träning. På Goda Vänners hemsida hittar du goda recept, träningstips, artiklar om kost samt intervjuer med kända svenskar som får berätta om sin syn på mat, dryck, hälsa och träning. Här får du också ta del av magasinet Goda Vänner som sätter guldkant på tillvaron!

Goda Vänner är ett samarbete mellan SPF Seniorerna och White Guide Senior, som provar och bedömer måltiderna på landets äldreboenden i samarbete med bland annat Leif Mannerström.

Bakom Goda vänner står Bergkvist Publishing som också ger ut Magasin Måltid, Svenska Måltider, Restaurangvärlden och Chefs´ Chat.

Ansvarig utgivare: Pär Bergkvist

För feedback eller nyhetstips, maila redaktör Linn Mauritzon

För annonsering på siten, www.godavanner.se och i nyhetsbreven,  kontakta Robert Wallner på Mediakraft, 08-23 45 32

 

goda_vanner.se_logo_utan_tagline